Velesici 57, Sarajevo jenniferob82@hotmail.com +387 61299236

Finansiranje Djeteta

DSC00738Naš glavni projekat je briga za djecu kroz naš “Usvojite Dijete na Daljinu” program. Neka djeca žive u užasnim uvjetima. U mjestu koje je udaljeno oko pola sata od glavnog grada, Sarajeva, nekoliko porodica živi u kolibama bez grijanja, vode ili kanalizacije.

Od Maja, 2016. godine, u mogućnosti smo da omogućimo sponzore za otprilike 160 porodica. Što je tužno, postoji i dalje veliki broj djece i porodica koji sun a listi čekanja. Mi pomažemo i pružamo ruku djeci kojoj je pomoć potrebna, bez obzira na njihovu kulturnu ili religijsku pozadinu. Potreba je naš jedini kriterij.

Prilikom dostavljanja pomoći, posjeujemo svaku porodicu iz našeg programa. Vjerujemo u provođenje vremena s porodicama, saslušavanje njihovih briga i pokušavanje da im se da nada.

U skladu s ekonomskim mogućnostima, djeca su potpomognuta od strane donatora sve dok ne završe svoje studije. Nekoliko djece ima stipendije na univerzitetima. Potencijalni sponzori su u mogućnosti da izaberu dijete nakon gledanja njihovih fotografija i čitanja kratke price o njihovoj situaciji. Osnovna cijena finansiranja djeteta je SFrs. 50.-(33 eura) mjesečno, međutim, sve donacije su dobrodošle i sve idu u svrhe obezbjeđivanja porodicama potrepština kao što su lijekovi, hrana i odjeća.

UK: Lloyds Bank
Account Number: 11483168
Sort Code: 77-27-35

Bosnia: Raiffeisen Bank
‘Buducnost za porodice’
Swift Code: RZBABA2S
IBAN: BA391611000002522058
Swift RZBABA25
Clearing 030001406-5

Donate Now

Select Payment Method Loading...
Personal Info

Donation Total: €5

greenlineSav novac prikupljen od strane Aiuto Svizzero alla Pace in Bosnia (Švicarska Pomoć za Mir u Bosni) odlazi direktno u svrhu pomoći porodicama kojima je prijeko potrebna. Naš projekat u Bosni se zove Budućnost za Porodice, kako biste saznali više o tome kome Vaša donacija pomaže, molimo Vas da pogledate našu web stranicu.greenline